Artwork Specialist (Nederlands) - Valencia, Spain

Solliciteer nu

Artwork Specialist (Nederlands) - Valencia, Spanje

Helloprint is een van Europa's snelst groeiende technologiebedrijven met activiteit in 8 landen en winnaar van de Deloitte Fast50 Rising Star 2016. Vanuit onze kantoren in Rotterdam en Valencia zorgen we dat onze klanten van ons gaan houden.

Omdat we sneller willen groeien zijn we op zoek naar nieuwe Helloprinters. Mensen met echte liefde voor klanten, die alles willen doen om maximale service te bieden en die op zoek zijn naar een omgeving met jonge mensen met ambitie. Mensen die willen werken in een werkomgeving die past bij 2018.

Ben jij toe aan de volgende stap? Misschien wel de stap van het druilerige Nederland naar het zonnige Valencia? Dan is ons Helloprint avontuur jouw avontuur! Maak kennis met de meest ambitieuze start-up van Europa, vandaag nog.

FULL-TIME · VALENCIA, SPAIN

Artwork Specialist binnen het Customer Service team

Als Artwork Specialist maak je onderdeel uit van het Nederlandse Customer Happiness Team van Helloprint, dat weer onderdeel is van ons internationale Customer Experience Center in Valencia. Vanuit dit unieke kantoor in Spanje zorgt ons team er voor dat de duizenden klanten die ons dagelijks bezoeken super tevreden worden en blijven.

Jij bent binnen het team de Artwork Expert. Het opmaken van een goed bestand is nog steeds erg moeilijk voor onervaren eindklanten, en jij bent er om ze te helpen en te zorgen dat jouw klanten een perfect drukresultaat krijgen. Want: elk stuk drukwerk begint nu eenmaal met een goed ontwerp. Daarom vind jij altijd een oplossing voor problemen met bestanden en help je jouw collega’s met Artwork gerelateerde vragen.

Wat je doet

 • Je controleert binnenkomende bestanden op geschiktheid en maakt waar nodig kleine aanpassingen in deze bestanden; alles voor een goed resultaat!
 • Je geeft uitleg aan klanten - die niet bekend zijn met print - over wat ze moeten doen om hun file correct aan te leveren;
 • Je bent super klantvriendelijk; geen vraag is jou te veel en je doet echt alles om je klanten tevreden te stellen;
 • Jij neemt alle twijfels weg bij onze klanten; als er vragen zijn over ontvangen drukproeven kun jij de klant ervan overtuigen dat alles klopt en dit nog een keer dubbel checken voor ze;
 • Je bent proactief in het vinden van nieuwe manieren om processen te verbeteren en efficiënter te maken met als doel de hoeveelheid klachten te verlagen;
 • Daarnaast vind je het leuk om je kennis over DTP met je team en collega's te delen om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste ervaring hebben. 


Hoe een gewone dag eruit ziet

Je bent vandaag wat eerder binnen dus begint de dag met een kop koffie en even bijkletsen met Marianne, een van je collega’s. Daarna ga je achter de computer zitten om de eerste e-mails en vragen te verwerken. Een lastig mailtje! Een potentiële klant wil flyers en vlaggen bestellen, en deze het liefst zo snel mogelijk binnen hebben maar heeft zijn twijfels over de aangeleverde drukproeven. Jij zet alle zeilen bij om het vertrouwen van de klant te winnen en alle twijfels weg te nemen. Gelukkig kan alles vandaag nog naar de drukkers.

Tijd voor de lunch. Samen met een aantal collega’s ga je genieten van de vers en gezond bereide lunch. Elke dag weer iets anders, maar elke keer even lekker en natuurlijk met liefde bereidt door Mona!

Het zal wel eens voorkomen dat de communicatie makkelijker gaat via de telefoon dan via de mail. Je zult soms dus ook met klanten moeten bellen. Maar geen zorgen, je bent immers een DTP specialist. Je hebt altijd een goed onderbouwd en duidelijk verhaal klaar, je weet waar je het over hebt en je kunt het zelfs in jip-en-janneke taal uitleggen als dat nodig is.

Je krijgt een hele enthousiaste ZZP’er aan de lijn. Ze heeft hele duidelijke ideeën over hoe haar visitekaartje eruit moet komen te zien maar ze krijgt het niet voor elkaar haar ontwerp naar wens op te maken. Je communiceert helder en maakt duidelijke afspraken over wat je voor haar kan doen en hoeveel tijd je nodig hebt. Je past haar ontwerp aan volgens de afgesproken wensen en zorgt ervoor dat de klant een mooi eind resultaat kan verwachten.

Je krijgt een mail van een klant. Hij wil graag een visitekaartje bestellen en hij heeft al een bestand, alleen moet het adres veranderd worden. Helaas heeft meneer geen ervaring of mogelijkheden om dit zelf te doen. Gelukkig ben jij er om hem te helpen en kun jij de klant binnen 10 minuten blij maken met een nieuw visitekaartje waar het juiste adres op staat.

Met een voldaan gevoel loop je met het laatste zonnetje op je gezicht naar huis, je hebt print weer een stuk makkelijker gemaakt voor heel veel mensen.

Wat wij zoeken

 • Je hebt minimaal een MBO+ Grafische opleiding afgerond, een HBO opleiding is een pré;
 • Je bent super klantvriendelijk en vindt het leuk om klantcontact hebben;
 • Je bent een echte doorpakker;
 • Je bent een expert in Adobe programma’s, met name Indesign, Photoshop & Illustrator;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent een echte teamplayer en een gezellige aanvulling op ons super leuke team;
 • Je denkt in oplossingen, jij kunt als geen andere creatieve oplossingen bedenken voor allerlei problemen;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.


Wat wij bieden

 • Een prima beloning, inclusief bonusschema;
 • Een unieke cultuur van 22 nationaliteiten, een gemiddelde leeftijd van 27 jaar en een geweldige team van collega’s
 • Valencia’s beste kantoorlocatie: Aan Plaza Cánovas del Castillo midden in het bruisende centrum van Valencia omringd door vele bars en restaurants
 • Een geweldig leuke uitdaging bij een van Europa's snelst groeiende technologiebedrijven;
 • Een unieke mogelijkheid om in een van de beste steden van Europa een geweldige tijd te hebben
 • Vele extra’s: Ontbijt, lunch en diner wordt voor je geregeld, super gezond en lekker, met veel liefde gemaakt door onze eigen Mona, de beste bedrijfsuitjes en borrels, need to say more?


Up for it?

Solliciteer vandaag nog naar de uitdaging van je leven. Ons proces is simpel: jij solliciteert via onze website en binnen 5 werkdagen hoor je van ons. Als je niets hoort, ben je niet door naar de volgende ronde. Eerst zal er een kort telefonisch interview worden gepland. Er volgen twee gesprekken bij ons op kantoor: een oriënterend gesprek en een diepte-interview in combinatie met een persoonlijkheidsvragenlijst. We willen namelijk alleen de allerbeste nieuwe Helloprinters hebben die bij onze cultuur passen ;-)

Welkom bij Helloprint. Design Yourself.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.