Stage IT Support - Rotterdam, NL

Solliciteer nu

Stage IT Support - Rotterdam, NL

Helloprint is een van Europa's snelst groeiende technologiebedrijven, actief in 8 landen en winnaar van de Deloitte Fast50 Rising Star 2016. Als snelgroeiende start-up zijn wij altijd op zoek naar beter en naar meer groei, waarbij we schoppen en slaan tegen de traditionele huisjes.

Omdat we sneller willen groeien, zijn we op zoek naar nieuwe Helloprinters. Nieuwsgierige en hongerige studenten die op zoek zijn naar de uitdaging van hun leven. Die geen stage willen lopen in een omgeving waar anderen je vertellen hoe je je werk moet doen. Die geloven in verantwoordelijkheid & vrijheid en die echt alles uit hun stage willen halen.

Ben jij toe aan de volgende stap? Dan is ons Helloprint avontuur jouw avontuur! Maak kennis met de meest ambitieuze start-up van Europa en start met het pakken van kansen. Vandaag nog.

INTERNSHIP · ROTTERDAM, NL

IT Support Stage

Ben jij op zoek naar een super leerzame en afwisselende stage Internal Support bij een snelgroeiend en super ambitieus bedrijf? Voel jij je helemaal op je plek binnen een innovatieve en jonge organisatie, waarin alles draait om de online business? Draai jij je hand niet om voor het oplossen van netwerkproblemen onder tijdsdruk? Zoek niet verder, want dan ben jij Helloprint materiaal!

Binnen Helloprint vinden we het belangrijk dat iedere Helloprinter probleemloos kan werken met het beste materiaal. Momenteel hebben we een Systeembeheerder die met man en macht probeert om al onze Helloprinters up-to-date en tevreden te houden maar nu is het tijd voor wat versterking. Als e-commerce bedrijf zijn wij binnen onze jonge organisatie behoorlijk afhankelijk van onze systemen en het internet. Jij houdt een hoop ballen in de lucht, want alle Helloprinters rekenen op jou. Jij zorgt ervoor dat iedereen alles heeft om hun werk goed te kunnen doen. 

Wat je doet

 • Je verzorgt dagelijkse IT-ondersteuning voor al onze Helloprinters, zoals het voorkomen en oplossen van storingen of andere technische problemen van collega's;
 • Je stelt prioriteiten in de binnenkomende vragen en lost deze op de juiste volgorde op;
 • Je installeert nieuwe hard- en software;
 • Je werkt mee aan het uitvoeren van (eenvoudige) beheerstaken;
 • Je maakt computers gebruiksklaar voor (nieuwe) Helloprinters;
 • Je onderhoud onze IT-gerelateerde documenten; installatiehandleidingen, HowTo's, FAQ's etc.


Hoe een normale dag eruit ziet

Je bent al vroeg op kantoor en pakt even snel een lekker ontbijt, dat zoals elke dag voor je klaar staat in onze Living, vers gemaakt door Juffrouw Janny. Gelijk ga je door naar je werkplek om te kijken of je nog nieuwe tickets binnen hebt.

9:30, Je hebt drie tickets over niet werkende telefoons van collega’s die heel veel moeten bellen. Je vraagt of ze alvast een filmpje kunnen maken van de problemen zodat je meer weet. Daarna ga je er naartoe om te kijken of je het probleem kunt achterhalen en natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. De problemen met de telefoons zijn gelukkig makkelijk op te lossen. Je besluit zelf om een handleiding te schrijven waarin je de oplossing uitlegt zodat je collega’s het de volgende keer zelf kunnen terugzoeken, al ben jij altijd bereikbaar voor hulp natuurlijk ;-).

11:00, Komende maandag zullen er nieuwe Helloprinters starten dus er moet een hoop in orde gemaakt worden. Je overlegt met je collega’s welke accounts en programma’s er nodig zijn en gaat meteen aan de slag.

12:30, Het is alweer tijd voor de lunch. Samen met je collega’s geniet je van de gezonde lunch, verse soep en een salade. Tijdens de lunch spreek je steeds weer nieuwe collega’s omdat iedereen aan lange tafels zit. Het is leuk om je collega’s ook te zien als ze geen IT-problemen hebben.

14:00, De accounts voor de nieuwe collega’s zijn aangemaakt. Nu alle hardware nog in orde maken. Je hebt meerdere laptops nodig en er moet ook een desktop gereed gemaakt worden. Uiteraard houd je hier ook administratie van bij zodat je precies weet wie welke dingen in bruikleen heeft.

16:00, Het is tijd voor jullie routine-check van de hardware in Helloprint HQ. Er zijn de laatste tijd een aantal klachten binnengekomen over de printer dus daar ga je meteen even naar kijken.

Het was weer een productieve dag! Je hebt veel Helloprinters kunnen helpen en alles staat alvast klaar voor de starters van maandag.

Wat we zoeken

 • Je volgt een IT-gerelateerde MBO (of HBO) opleiding;
 • Je bent fulltime beschikbaar vanaf februari 2018, voor een periode van 4 - 6 maanden;
 • Je kunt werken met zowel Microsoft als Apple;
 • Je hebt kennis van computer hardware, randapparatuur en applicatiesoftware installatiepakketten;
 • Je bent super nieuwsgierig en wilt altijd meer weten;
 • Je hebt een ondersteunende, enthousiaste en proactieve houding;
 • Je kunt uitstekend communiceren en hebt een goede houding;
 • Je vindt het leuk om je collega's te helpen en je kunt goed met druk omgaan;
 • Je hebt bij voorkeur ook goede beheersing van de Engelse taal.


Wat wij jou bieden

 • Een prima beloning, inclusief bonusregeling;
 • Een mooie cultuur met 21 nationaliteiten, een gemiddelde leeftijd van 28 jaar en een omgeving waar vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan;
 • Het mooiste kantoor van Rotterdam, midden op de Witte de Withstraat, de gaafste straat van Rotterdam. Oja, en slechts 5 minuten vanaf Centraal Station;
 • Ontbijt, lunch en diner voor je geregeld, super gezond en lekker, met veel liefde gemaakt door onze eigen Juffrouw Janny;
 • De mogelijkheid je zeer snel te ontwikkelen, als je wilt tot in onze directie. Ongeacht je leeftijd of achtergrond. Bij ons liggen heel veel kansen die jij morgen kunt pakken;
 • Serieus: de allerbeste bedrijfsborrels, team events en veel meer, onze eigen HelloSkybar, do we need to say more?


Up for it?

Solliciteer vandaag nog naar de uitdaging van je leven. Ons proces is simpel: jij solliciteert via onze website en binnen 5 werkdagen hoor je van ons. Als je niets hoort, ben je niet door naar de volgende ronde. Eerst zal er een kort telefonisch interview worden gepland. Er volgen twee gesprekken bij ons op kantoor: een oriënterend gesprek en een diepte-interview in combinatie met een persoonlijkheidsvragenlijst. We willen namelijk alleen de allerbeste nieuwe Helloprinters hebben die bij onze cultuur passen.

Welcome to Helloprint. Design Yourself!

*acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.